Saturday, 8 November 2008

Praktische inlichtingen

Al beschikt het appartement over alle nodige voorzieningen voor een aangenaam verblijf dient het niettemin een minimum min of meer persoonlijke zaken mee te brengen.

Hieronder vindt U de inlichtingen over wat dient te worden meegebracht :

Beddengoed
Om sanitaire redenen worden alle matrassen met matrasbeschermingen beschermd.
Er dient overtrekken voor matrassen en voor donsdeken te brengen. Zou U geen overtrekken hebben,het is mogelijk te huren aan :
CARO Nieuwkuis Zuidstraat, 68 – 8630 Veurne
Tel. : 058/289028 GSM : 0498/316522
email : nieuwkuis.caro@telenet.be

De donsdekens, de dekens en de slaapkussens liggen in de kasten van de respectievelijke kamers. Gelieve ze bij Uw vertrek op dezelfde plaats te laten.

Afmetingen
Alle donsdekens meten 140 x 200 cm
Alle slaapkussens meten 60 x 60 cm

De afmetingen van de matrassen zijn :
Slaapkamer 1 : 1 tweepersoonsbed met twee 70 x 200 cm matrassen (een laken van 140 x 200 kan ook gebruikt worden, maar er zijn twee donsdekens)
Slaapkamer 2 : stapelbedden met twee 90 x 200 cm matrassen
Slaapkamer 3 : 1 tweepersoonsbed met een 140 x 200 cm matras

Gelieve dus te brengen, volgens het aantal personen :
Donsdekenovertrekken van 140 x 200
Matrasovertrekken va (1) 140 x 200, (2) 90 x 200 en (2) 70 x 200 of (1) 140 x 200
Kussenslopen 60 x 60

Huisdieren
Zou U een huisdier hebben, gelieve ervoor te zorgen, dat het zich behoorlijk gedraagt.
Zetels en bedden zijn voor het menselijk geslacht.

Gebruik en werking van verschillende toestellen
Ter plaats ligt een klein dossier, dat de handleiding van de verschillende toestellen uitvoerig uitlegt : televisietoestel, Dvd-speler, Digibox, ADSL, thermostaat, verwarmingsketel, geiser, enz.

Verkeer
Gelieve te noteren dat het mogelijk op de dijk met het auto te rijden alleen maar vanaf 7 u tot 10 u. Daar het mogelijk is dat U buiten deze tijden aankomt, dient het waarschijnlijk, dat U uw Domton voor Walckierstraat programmeert. Trouwens is het de ideale parkplaats om uw zaken te ontladen. Vergeet U niet de vier parkeerlichten te laten knipperen. Het auto alleen maar de nodige tijd laten (boeterisico)

Orientatie
In een straat zijn de even nummers gewoonlijk aan een kant en de oneven nummers aan de andere kant. We hadden verwacht dat, daar er op de dijk geen gebouwen tegenover elkaar staan, de nummers op een logisch groeiende wijze elkaar volgen.
Als men aan de zeedijk door zeelaan komt (meeuwenstandbeeld) en naar het strand kijkt, bevinden de oneven nummers aan de linkerkant en aan de rechterkant de even nummers.

Afval
De recentste ontwikkeling op gebied van afval situeert zich op de Zeedijk. Daar werden onlangs semi-ondergrondse afvalbakken geplaatst. In tegenstelling tot wat velen denken, zijn deze alleen bestemd voor het deponeren van klein zwerfvuil afkomstig van de voorbijganger of toerist.

Voor langere verblijven dienen de gemeentelijke afvalrecipiënten (grijzerestafvalzak, blauwepmd-zak, ...) gebruikt te worden die op vaste ophaaldagen verwijderd worden.

Deze zakken moeten worden gedeponeerd bij de deur van het gebouw op 7 uur de dag van inzameling; op de zeedijk op maandag en vrijdag (zomer extra pick-updag woensdag)

AfvalkalenderNo comments: